Wednesday, November 23, 2005

 

Techniek 2 - Daco 1 ?


Het is nu woensdagochtend 10:30. Omdat ik vandaag moest verkassen ben ik op tijd opgestaan. Goed ontbeten met veel fruit en om 10 uur op pad om een nieuw hotel te zoeken. Vraag. Is er in Nederland 1 straat die genoemd is naar een datum? Hier stikt het ervan namelijk, en ik kan me niet herinneren zoiets ooit gezien te hebben. Maargoed. Uit de lonely planet "Hotel California" uitgezocht en er naartoe gelopen. Bleek in orde, dus om 10:12 zat mijn to do-lijst voor vanochtend erop. Ga voor de grap straks nog wel even naar Hotel Sander kijken denk ik. Ik heb net mijn camera gelinkt aan deze PC dus hier gaat ie dan:

Gezien de chinese karakterset heb ik geen idee of dit werkt. Straks webdisk maar even proberen. Mocht het werken, deze foto is genomen op weg naar beneden van een kerk op een hoge heuvel. Ik was drijfnat van het zweet toen ik boven was, het is erg warm hier... Maar wel pittoresk toch? Tot zover, terug naar de studio in Hilversum.


Comments:
Hai Daco,

Weet niet of ik hier moet reageren of op Pronkjuweel...
Maar in Almere heb je een vijf meipad en een 15 augustuspad. (Geen idee alleen wat er op 15 augustus is gebeurd zo snel...) Verder heb je natuurlijk vele plein'40-'45 maar dat is niet echt een datum.
Succes met alle rare toetsenborden, ik weet hoe irritant het is (ze kunnen er in Kenia ook wat van...)
groetjes van je nichtje
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?