Wednesday, January 04, 2006

 

La Paz 2


Terwijl de Boliviaanse regen gestaag uit de hemel valt zit ik weer eens achter een PC. De techniek begint weer terug te slaan, want mijn telefoon doet het niet meer. Probleempje met de accu, maar verwacht dus op dat vlak de komende periode niets.

La Paz dus. Het blijkt lastig om hiervandaan naar het volgende doel, Uyuni te komen. Een soort van semi-doodlopende straat dus. Wel een leuke straat trouwens. Wat erg leuk blijft is het verschil met Europeese steden. Veel meer actie en leven. Eén grote openluchtmarkt. Inclusief mannetje met typemachines die officiële formulieren invullen voor je. En ze hebben hier Salteñas, een soort van pasteitjes die erg lekker zijn. Het eten is trouwens de hele reis al prima. En erg goedkoop alles. De munteenheid is hier Bolivianos, en 9,5 Bolivianos is 1 euro. Eén salteña kost bijvoorbeeld 2 Bolivianos.

Het plan voor de komende week is als volgt. Vanavond met de nachtbus naar Uyuni, waar een tour van 3 dagen langs de Salar, laguna´s, geijserts en nog veel meer moois wacht. Vervolgens zondag met de nachtbus terug naar La Paz, en vandaar vliegen naar Santiago de Chili. Volgende stop is dan Rapa Nui, oftewel Paaseiland. Ik laat weer van me horen.....

En er zijn weer foto´s van Arequipa, Puno, en La Paz.

Comments:
He, grote neef, gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ehh, feliz cumpleanos dus...
Que te vayas bien!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?